Nyílt nap november 27-én!

NYÍLT NAP A HULLADÉKKEZELŐKNÉL!!!

Gyere a helyszínre, vagy jelentkezz kukajáratunkra és elviszünk!

A Körös-szögi Projekthez és az Európai Hulladékcsökkentési Héthez kapcsolódóan nyílt napot tartunk a hulladékkezelőknél, hogy mindenki megnézhesse, mi történik azzal amit a kukába, illetve azzal amit a szelektív gyűjtőbe dobunk.  Mindennapi döntéseinkért komoly felelősséggel tartozunk, s itt most „betekinthetünk a szőnyeg alá”. Látni fogjuk, hogy kerülhetnének dolgaink jobb helyre is. Először egy hulladéklerakóra megyünk és megnézzük a kukába kidobott tárgyak sorsát. Ezután egy hulladékkezelő telep a cél, ahol azt láthatjuk, hogy a felelősen kezelt hulladék körforgásban marad, hasznosul. A kettő között óriási a különbség, mert előbbiből fejenként egy kilót termelünk naponta, szelektíven viszont csak a hulladék közel 20%-át gyűjtjük.

Szelektív hulladékgyűjtés fontossága

Szelektív hulladékgyűjtés fontossága

Tarts velünk erre a kis kalandra és segítsd munkánkat szelektálással!
Időpont: 2015. november 27. (péntek), 09.00-12.00 óráig

Buszos transzferre jelentkezni a 06 70/249 61 13-as számon, vagy a korosszog@okopack.hu címen lehetséges. De találkozhatunk a helyszínen is.

További információ a www.szelektiv.korosszog.hu oldalon.

A napi program:

09.00 – 10.30: Hamza Zoltán ügyvezető ismertetője a Gyomaendrődi hulladéklerakón – Regionális Hulladékkezelő Kft. – Gyomaendrőd, Tanya 104./hrsz. 130/15

11.00 – 12.00: Pákozdi János ügyvezető bemutatja a Szarvasi Hulladékkezelő Telepet – Szarvasi KOMÉP Nonprofit Kft. – Szarvas, Ipartelep u.2.

MEGTISZTELŐ JELENLÉTEDRE FELTÉTLENÜL SZÁMÍTUNK!

További információk:

Hankó Gergely
Kommunikációs projektvezető
06 70 249 6113 – gergely@okopack.hu

Projekthonlap: www.szelektiv.korosszog.hu
Facebok oldal: www.facebook.com/korosszog

A hozzászólások le vannak tiltva.